“Nem lehet egy kézlegyintéssel elintézni!”

A Veszprém ellen lépünk pályára szombaton (17.30) hazai pályán. Ha van csapat amelyik rosszabbul kezdte nálunk a bajnokságot, akkor az a Veszprém, amely 4–0-ra kapott ki a nyitányon otthon a Puskás Akadémia második csapatától.

– Mi volt a hét legnagyobb feladata?
– Amit elterveztünk, azt sikerült elvégezni – mondta Nahóczky Attila, vezetőedző. – A legnagyobb feladatunk az, hogy összekovácsoljuk a csapatot, erősítsük az egységet. A nyári felkészülés alatt sok volt a próbajátékos és rengeteg új futballista érkezett hozzánk, most azon kell dolgoznunk, hogy egységessé tegyük az együttest. Sajnos még van olyan futballistánk, aki nem rendelkezik játékengedéllyel, de igyekszünk ezt is mielőbb megoldani.

– A Veszprém rosszul kezdte a szezont.
– Igen, de egészen más lesz a szombati meccs, mint volt a nyitány, nem rossz csapat az ellenfelünk. Idegenben nyilván teljesen mást játszik majd, mint tette otthon. Nem lehet egy kézlegyintéssel elintézni.

– A játékosainkat mennyre fogta meg a rajton elszenvedett vereség?
– Nem is ez a legnagyobb baj, mert sikerült már túltennünk magunkat ezen. A gond az volt, hogy az összeszokottság hiánya miatt, nem tudtuk irányítani a mérkőzést. Bízom benne, hogy ebben a tekintetben hétről, hétre jobbak leszünk. A vereség persze soha nem jó, de mindenki várja már az újabb bizonyítási lehetőséget, a játékosok meg akarják mutatni, hogy lehet rájuk építeni.