Siker idegenben

Megszereztük első győzelmünket a bajnokságban! Csapatunk végig jól futballozott és 2–1-re tudott nyerni Hévízen.

Kicsit talán meglepő volt, hogy már a mérkőzés elejét magunkhoz tudtuk ragadni az irányítást és a kezdéstől a mi akaratunk érvényesült. Többet birtokoltuk a labdát és játékban is jobbat nyújtottunk, mint a hazai együttes, s ennek eredményeként már az első félidőben cserélnie is kellett a Hévíznek.

A 35. percben aztán egy szögletvariációt követően a tizenhatoson belül buktatták a védők Slezák Richárdot, így tizenegyeshez jutottunk. A labda mögé Wágner Richárd állt és magabiztosan kihasználta a büntetőt (0–1).

A fordulás után is maradt az addig látott forgatókönyv, így némileg meglepődtünk, hogy ki tudott egyenlíteni a Hévíz. Az 55. percben egy kapu előtti kavarodást követően, Pálfi Dávid 12 méterről lőtt a kapunkba (1–1).

Nem volt sokáig döntetlen az állás, mert az 59. percben egy szöglet után, a jó ütemben érkező Wágner Richárd kapásból a hálóba vágta a labdát (1–2).

Ezt követően is lendületben maradtunk, több ziccerünk is volt, de ezek közül már egyik sem ment be, így maradt a 2–1-es eredmény, ám a legfontosabb az, hogy megszereztük első sikerünket.

Nahóczky Attila: Szervezetten, jól futballozva megérdemelten nyertünk Hévízen.

Hévíz–Diósd 1–2 (0–1)

Hévíz, 100 néző.
DTC
1 Román Viktor
2 Sándor Norbert
4 Fogas Ádám
5 Schmidtka Balázs
9 Novák Mátyás (23 Földi Máté 72)
14 Wágner Richárd
16 Slezák Richárd
8 Szmola Dániel (17 El-Sherif Omar 72)
12 Balázs Gergő (18 Pollák Gergő 80.)
20 Cservenka Gergő
27 Bánhidi Bence

G: Páfi, ill. Wágner (2)