Félbeszakított mérkőzés Ajkán

Mai napon a Diósdi TC volt a mieink ellenfele az NB III. Nyugati csoportjának 10. fordulójában. Csapatunk a múltheti Puskás Akadémia II. elleni vereséget szerette volna feledtetni a szurkolókkal.

Már az első perctől támadólag léptek fel a mieink, a diósdiak nem nagyon tudtak átjönni a mi térfelünkre. Az  5. percben egy sajnálatos ütközés következtében Slezák szenvedett vállsérülést. A kényszerszünet után sorra alakítottuk ki a nagyobbnál is nagyobb helyzeteket. A támadószekciónkból nem volt olyan játékosunk, aki nem került volna helyzetbe, de sajnos az összes kihasználatlanul maradt.
A 23. percben aztán Major lépett ki remekül, akit csak szabálytalanul tudtak megállítani. A büntetőt Lőrinczy értékesítette.1-0 A gólt követően egy 10 percre visszaesett a játékunk, de aztán ott folytattuk ahol korábban abbahagytuk. Lőrinczy passzolt Major elé, aki Kovácsot hozta kihagyhatatlan helyzetbe. 2-0 A félidő végén még Pavlitzky előtt adódott lehetőség, de támadónk nem tudta kihasználni azt, így kétgólos előnnyel vonulhattunk a szünetre.

A második játékrész elején a hazai térfélen elment a világítás, így kérdéses volt, hogy végig lehet-e játszani a találkozót. A 75. percig sok ziccert rontottunk, de újabb gólt nem sikerült szereznünk. Negyedórával a vége előtt – a nem megfelelő világítás miatt – Kovács Gábor félbeszakította a találkozót. A folytatásról a Versenybizottság dönt a jövő héten.

FC Ajka – Diósdi TC 2-0-ás állásnál a 75. percben félbeszakadt (2-0)
Vezette: Kovács (dr. Szabó, Bognár)
Gólszerzők: Lőrinczy, Kovács

FC Ajka: Balogh – Pál, Pákai, Fodor, Csemer – Nagy – Pavlitzky, Hanzl, Lőrinczy, Major – Kovács vezetőedző: Bücs Zsolt

Diósdi TC: Román – Sándor, Molnár, Schmidtka, Wágner – Balázs, Slezák, Fogas, Jacsmanik – Dunai, Bánhidi vezetőedző: Nahóczky Attila

 

szerző: fcajka.hu

forrás: link