Csúnya pofon Győrben

image-0-02-05-3b6f3dc923fc2949d3b5e3b12c51aa30ebe83c46d900c0131086abdb744bbae3-vPontatlanul és idegesen kezdett a Győr, majd a győri vezetés megszerzése után összeállt a ETO a támadójátéka. A szünetig 3, a második játékrészben pedig 4 gólt szerezve, a hazaiak kiütötték a Diósdi TC csapatát. A hétgólos különbség nem túlzó, volt ekkora különbség a két klub között.

A 2. félidőben élénkebb lett a játék, melyben további 4 gólt szerzett a győri csapat. Kabát szerezte  4. és a 6. találatot, Zamostny a 65. percben köszönt be Román kapujába, majd Rácz állította be a 7-0-s végeredményt.


Bekő Balázs (ETO FC Győr vezetőedzője):
Gratulálok a csapatomnak, azt gondolom az első 15 percet leszámítva mindegyik játékosom a pályán hozzátette mindazt, amit hozzá lehetett ehhez a mérkőzéshez tenni. Elég gördülékenyen, folyamatosan játszottunk, az első negyedóra viszont annyira nem tetszett. Nyilván a góljaink előnyétől kicsit felszabadultak lettünk, szép támadásaink voltak, elég agresszívek is voltunk. Örülök, hogy kiszolgáltuk a közönségünket. Messzemenő következtetést nem szabad levonni a hét gólos győzelemből, ez a meccs támadásban jobban sikerült, lehetett volna szorosabb is az eredmény.

Nahóczky Attila (Diósd vezetőedzője): Tudtuk, hogy az ETO sokkal esélyesebb, a bajnokság végkimenetelére is esélyesek, úgy is készültünk ellenük. Szerettünk volna szorosabb eredményt elérni, de a rengeteg probléma, amivel küszködünk, kiütött ezen a mérkőzésen is. A létszámhiány, ami súlyt bennünket, sajnos megmutatkozott, ennyi különbség volt a két csapat között.

image-0-02-05-1f9ad82d91cf0a86b66cb94a8473e163f03e6f863ebd0da7686aa3d5903fd2ad-v

Kiliti Róbert (ETO FC Győr védője): Nagyon jó érzés volt végig játszani a mérkőzést. Az első félidei játékommal nem vagyok maradéktalanul elégedett, úgy érzem kicsit gyengébben sikerült a játékom. Azonban a szünet után szerintem helyt tudtam állni. A csapat pedig végig dominálta az egész mérkőzést, jól játszottunk, megérdemeltük a győzelmet!

 

Gólszerzők: Szabó L. (13p), Nagy Á. (22p), Magasföldi (34p), Kabát (55p, 78p), Zamostny (65p), Rácz (81p)

ETO FC Győr: Kunsági – Vadász, Nagy J., Nagy Á., Kiliti – Lázár, Pongrácz (Kulcsár 46p), Magasföldi – Beliczky (Kabát 46p), Szabó L. (Rácz (81p) – Zamostny | Vezetőedző: Bekő Balázs

Diósdi TC: Román – Sándor, Molnár, Schmidtka, Wágner (Primus 75p), Novák (Szmola 46p), El- Sherif Omar, Fogas (Czene 89p), Cservenka, Dunai, Bánhidi | Vezetőedző: Nahóczky Attila


Vadász kap nagyszerű labdát a 13. percben, beadására Szabó L. érkezett, aki egyből kapura tette, egy diósdi védőről irányt változtatva a vendég kapuba hullott a játékszer (1-0)! Vezet az ETO!

A 21. percben kettőre növelte előnyét a Győr. Szöglet után az előre merészkedő Nagy Ádám fejjel villant, a földről felpattanó labdába beleütött Román, Nagy ismét fejelt, a diósdi kapus ebbe is beleért, viszont a jobb saroknál visszaérkező védő, csak beljebb tudta segíteni a labdát, ami a kapus kezéről a kapu jobb oldalába csapódott (2-0).

Lendületbe jött az ETO FC Győr, szép támadás végén Magasföldi is betalált. A harmadik győri találat, a 34. percben született, mikor Beliczky Szabó L. indította jó ütemben, a győri szélső a kapu elé érkező Magasföldi elé passzolt, aki a vendég kapuba gurított.

Az első félidőben az ETO magabiztos játékkal három góllal vezetett a nem túl nagy ellenállást nyújtó Diósdi TE ellen. A mérkőzés színvonala nem túl magas, a Győr, akár több góllal is vezethetne, de a hazai két kapufa, valamint a kapu előtti pontatlan befejezés és Román bravúrjai megóvták a kiütéstől egyenlőre a Diósd csapatát.

A folytatásban nem változott a játék képe, a mérkőzés irama azonban felélénkült. A szünetben cserél mindkét csapat, a győriekhez Pongrácz és Beliczky helyére Kulcsár és Kabát érkezik. A Diósdnál Novákot Szmola Dániel váltotta. Kabát és Kulcsár beállításával a győri támadások is megsokasodtak, a nyomást a 65. percig bírt a vendég Diósd, ekkor Kabát futott neki egy szabadrúgásnak és négyre módosította az ETO találatainak számát. Az elemi erővel eltalált lövése a jobb kapufáról pattant a hálóba (4-0)!

Élvezte a győri közönség a meccset, a fiúk ezután sem álltak le, Zamostny távolról lőtte az ETO 5. gólját (5-0).

Elfáradt a vendégcsapat a végére, a győri játékosok tovább fűzték támadásaikat és a hajrában a nagy kedvvel futballozó Kabát Péter duplázott (6-0), majd Rácz gólja állította be a hét gólos győzelmet jelentő végeredményt (7-0).

 

szerző: eto.hu

link: klikk