Pótolt mérkőzés, pontszerzés nélkül

Mai napon pótolták a napra pontosan egy hónapja félbeszakadt FC Ajka – Diósdi TC NBIII-as labdarúgó mérkőzést.

Az FC Ajka változatlan felállásban, a Balogh – Köles, Pákai, Fodor, Kozma – Nagy – Pál, Tölgyesi, Pavlitzky, Csemer – Lőrinczy összeállításban léptek pályára.

Már a mérkőzés elején érezhető volt, hogy az FC Ajka minél hamarabb szeretnék eldönteni a 3 pont sorsát. Sorra dolgozták ki a nagyobbnál nagyobb helyzeteket, de azok rendre kihasználatlanul maradtak, egészen a találkozó 18. percéig, amikor Tölgyesi értékesítette Csemer centerezését. 1-0

Az első félidő folytatásában nem volt változás, futószalagon jöttek a lehetőségek, a támadószekciójukban szinte nem volt olyan játékosuk, aki ne hagyott volna ki legalább egy nagy helyzetet. Gól a sok lehetőség ellenére nem született, így egygólos hátránnyal vonulhattunk a szünetre.

A második félidő ott folytatódott, ahol az első abbamaradt: előbb Lőrinczy, majd Kovács puskázott el helyzetet. A 60. percben aztán megszületett a második találatuk, amikor Lőrinczy hozta kihagyhatatlan helyzetbe Kovácsot, aki higgadtan a kapu bal oldalába helyezett. 2-0.

A kétgólos előny kissé megnyugtatta az ellenfelet, aminek majdnem meg is lett a büntetése, hiszen Wágner lévén a kapufát is eltalálták. A folytatásban már nem volt akkora a fölényük, mint a mérkőzés korábbi szakaszában, de a kontráink sem hordoztak magukban különösebb veszélyt.

Amikor már mindenki azt hitte, hogy az egy hónappal ezelőtt félbeszakadt mérkőzés végeredménye lesz a mai találkozón is, akkor Hanzl lőtt magabiztosan a vendégek kapujába, ezzel kialakítva a 3-0-ás végeredményt.

szerző: fcajka.hu

forrás: link